Még mindig versenyben a szatmáriak

Cheloo eső

Dehogy a magyarból, a héberből! Köztudott, hogy a mássalhangzó-vázak a beleérzett értelmükkel együtt az ősi sémi nyelvekből kerültek Európába.

Hpv virus tunetei ferfiaknal. Simptomele de chlamydia la femei

A "gulyásról" bizonyára te is sejted, hogy ez a "gulya" szóból jön, amelyet sokan ismeretlen eredetűnek hisznek. Mekkorát tévednek. Ez az ősi GL gyökvázat tartalmazza, ami a finnbe, és az északi kis népek nyelvébe KL-ként került mert hozzájuk a "G" hang még nem került fel. Ilyenre a héberben példák a גּוֹלְף golf; ezt is tévesen hiszik angol szónaka גֹּלֶם gólema גֻּלְגֹּלֶת gulgolet, azaz koponya, fej - ez utóbbi a finnben is megvan, kaali formában, káposzta, fej [káposztafej] jelentéssel, mert mint köztudott, a finnek koponyáján belül káposztalé van.

cheloo eső

Szegényebbnek pedig mi érezzük a műnyelveket, mert onnan kaptuk a falfirkát, hogy "a nyelvek folyton változnak". Ja, bejön a "diszk", meg a "szelfi", év mulva meg, a technika fejlődésével, megy is fenébe.

A szélhordta szavak nem változtatnak a természetes nyelveken. A szakszavak sem. Mert azok önálló "idegen nyelvként" működnek, amit mindig csak az tanul meg, akinek az a szakmája. A szakszavak nem magyar szavak, de nem is ártanak a nyelvnek. A latinnal gyarmatosított nyelvek az angol is az minden 3o évben felismerhetetlenre változnak, mert a párszáz éves fennállásuk alatt, főleg, hogy azóta is tömik őket az "eszperanto"-latinnal, sose tudtak még egyensúlyba jutni.

S az angolban nem "egy csomó" cheloo eső van, nem kell szerénykedni, hanem pontosan a FELE műlatin. Gyermatosítsák a másik fele világot is, kit érdekel?

cheloo eső

A mi nyelvünket úgyse lehet. Az viszont igaz, hogy "védeni" sem kell, mert megvédi az összetartozó többezer szóbokor. Akkor is megvédi, ha sose kutatják, iskolában sem tanítják, mert az eddigi 1ooo évben sem kutatták, mégis egyben maradt az egész.

A szóbokrok tagjai még a szlávból sem jöttek, mert azokkal már együtt fejlődtek. Utoljára a "honfoglalás" előtti évszázadokban.

  1. Francia szívféreg
  2. Garat szemölcsök
  3. Még mindig versenyben a szatmáriak
  4. Hpv virus tunetei ferfiaknal.

A szlávokkal közös volt protonyelvünk: se nem szláv, se nem avar - se nem magyar:- - se nem jövevény. A "finnugor" alapok meg nemcsak a tizen-szórványka nyelv ősi alapjai, hanem egész Eurázsia minden ragozó nyelvéé. Főleg a keltáké Mert legalább 12 ezer évvel de sokkal több lehet idősebb "alapok" mindegyiknél. Az angolban is van egy csomó jövevényszó, aztán mégse szégyenkeznek miattuk, sőt, a mai napig építgetnek be újabb és újabb szavakat, és nincsenek olyan tömegmozgalmak, amelyeknek a célja a latin, cheloo eső, szuahéli szavak kigyomlálása lenne az angolból.

Hiszen a finnugorok ugorok mi magyunk vagyunk, pont annyira, mint a finnek hantik, manysik.

Czakó nyelvészeti ismeretei elég haloványak, bár ő nem így képzeli ebben pl. Hogy mit mondhatok és mit nem, azt viszont nem tőled fogom megtudni. Nem hiteltelenítünk el egy ismert írót sem, max annyit mondhatsz, hogy a nyelvészeti felfogásával nem értesz egyet.

cheloo eső

Azzal én sem, na és? Persze én csak azért nem, mert nem a mássalhangzó vázakat tartja a gyöknyelvi szerkezet alapjának.

De igen, nézzen csak utána mindenki mindennek! Még a hivatalos történeti nyelvészet házatáján is Aztán pedig a saját fejünkkel gondolkozunk, mert anélkül nem emberek vagyunk, hanem birkák. Azt sem zárja ki semmi, hogy az össze nem-magyar finnugor nyelv is nem a KM-ben, onnan a délvidéken, onnan északkelet felé "felmenve" alakult ki.

Csak az egészen biztos, hogy sokezer évvel korábban. S mindez semmi cheloo eső nem fér bele az ind-fn történeti nyelvészet szerencsétlen 6ooo évébe, mert legalább a duplája kell Azt sem tudjátok hiv. Akkor pedig ITT fejlődött ki és itt is maradt.

  • Csalódott vagy a nézők döntése miatt?
  • Nyelv és Tudomány- Főoldal - A Google is (f)elismerte a finn-magyar nyelvrokonságot?
  • Szólóban szeretné folytatni
  • Parazita definíció és példák
  • Helmint terápiás ízületi gyulladás

Egyszerűen azért, mert ezek voltak azok a "tárgyak", amikkel nap mint nap találkozott, illetve használta is azokat. A "hivatalos" nyelvészet szerint pedig minden szavunk átvétel, leszámítva cheloo eső az ötöd- cheloo eső ismeretlen eredetűt.

Ezennel gratulálok ehhez a "tudományos sikerhez". Nekem ez mind gaz amúgy, az nem tudom milyen eredetű, majd La Criya levezeti a GZ gyökvázat. Inkább olyan növényfajtákat kéne kikereszteznetek, mint a sonkabokor, kolbászcserje, szalámifa, amiken rendesen készre teremnek a jóságok, címkével együtt, hogy a magamfajta El Vegetariano csak leszedhesse és már ehesse is.

Kicsit fellendíthetné az agráriumot. A bükkönyös részen jót nevettem, mert tudod, én értek a botanikához.

Magyarországon Simon szerint 23 fordul elő természetes vagy adventív előfordulással. A Quercus frainetto magyar tölgy is Ungarische Eiche, pedig még csak nem is természetes máj méregtelenítés Cheloo eső.

Még mindig versenyben a szatmáriak

Ez a Vicia faba, magyarul lóbab. További kérdés?

cheloo eső

A római közigazgatást még kevésbé értem. Tótfalusi egy kókler.