HPV (Humán Papilloma Vírus) fertőzés

Elég a papilloma kezelésére, Orvos válaszol

Nemi szervi szemölcs Tisztelt Doktor Úr.

HPV-fertőzés tünetei és kezelése - HáziPatika

Köszönöm szépen a lehetőséget. Kérdésem a következő lenne. Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát köszönöm előre is. Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs!

  1. Hogy a paraziták elhagyják a testet
  2. Kondilóma Kondilóma A condyloma acuminatum a humán papillomavirus HPV fertőzés egyik megjelenési formája a bőrön és a nyálkahártyákon.
  3. Orvos válaszol | HPVdoktor
  4. A condyloma acuminatum nemi szemölcs Mi a HPV?

A HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz. Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr! Hpv kérdéssel fordulok Onhoz. Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi mellett teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív. Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az évben, csak sok dolog jött közbe munkahely váltás, korona vírus Aztán azért sem mentem idén vissza, mert közben kismama lettem 5,5 hónapnàl tartok :- hihetetlen számomra!

Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr azt mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.


elég a papilloma kezelésére

De mindenképp szerettem volna írni egy ezzel foglalkozó orvosnak, hogy megnyugodtasson ezzel kapcsolatban, mert olvastam én is hogy, a szülés folyamatába a HPV nem szól bele, a magzat hüvelyi úton is világra jöhet, ugyanakkor a szülőcsatornán áthaladó magzat hpv vakcina tromso megfertőződhetnek és légúti papillomatosis alakulhat ki.

És most nagyon féltem a picit! Párommal végig védekeztünk gumiovszerrel, viszont akkor egyszer nem mikor a baba össze jött : de akkor is megszakìtottuk a végén az együtt létet mégis össze jött ez a kis csoda!!!!

elég a papilloma kezelésére

Ide hozzánk a helyi kórházba járok ott is azt mondták nem kell megijedni ez miatt. A citológia teljesen rendben. Az lr hpv még mindig jelen van. Ez ràkot nem igazán tud okozni. Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta! Kedves Gréta! A HPV vírus jelenléte nem zavarja a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét. A hüvelyi szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést.

Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt. Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam mással. Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat? A műtét sőt ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező?

Előre is köszönöm válaszát! Németh Anna Kedves Anna! A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet. Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist. Valamint fontos lenne, a jövőre elég a papilloma kezelésére, hogy oltassa be magát és kedves párját is HPV elleni 9 komponensű védőoltással. Parazitaellenes gyógyszer 1 tabletta György Kedves Doktor úr!

Szeretném megtudni, hogy ha a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a szexuális élet megkezdése előtt beadatni? Hány évig ad védettséget? Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni. Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást megkapja, a elég a papilloma kezelésére ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani.

A cytologiám 2szer is p3 cin II lett. Hpv és vírusok hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Gardasil 9 komponensű oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek. A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges. Én úgy tudom a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben.

Vagy tévednék? Köszönettel Kedves Szabina! A vírus képes a elég a papilloma kezelésére teljesen eltűnni, de az is lehet, hogy évekig teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben.

Parterét is érdemes beoltatni, hogy ő is védett legyen illetve a visszafertőződéseket megakadályozzák. Szőnyi György Üdvözlöm, Lányom Sirgard méhnyakrák védőoltást kapott ban. Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt. Lehet egyéb teendője? Előre is köszönöm válaszát.

Kedves Ancsa! Lánya esetrében mindenképpen a elég a papilloma kezelésére hónap múlva történő kontrollt javasolnám. Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli.

Célirányosan én a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé. Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt további 3 hónapig. Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt is kell használni a Papilocare gélt, vagy arra a napokra mellőzzem? Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem! A menstruáció alatt ne használjon hüvelygélt, folytassa viszont a menzesz után!

Egy hónapja kaptam meg a 2. Kedves Érdeklődő! A HPV oltástól nem késhet a menstruációja, annak más oka lehet, amit érdemes szakorvosi vizsgálat során körbejárni!

Februárban derült ki, hogy magas rizikójú es HPV fertőzésem van. Ezt követően Deflagyn-Qilletve Isoprisnosine kúrát írt fel a doktor úr, mellette D-vitaminnal.

Mi a HPV-fertőzés?

Júniusban beadattam az első 9-es komponensű oltásomat. Augusztus elején a második oltás előtt szűrésen vettem részt, aminek elég a papilloma kezelésére eredménye még mindig HPV pozitív volt. Jelenleg Shiitake gomba kivonatot és D-vitamint szedek, több gyümölcsöt fogyasztok, illetve igyekszem minél többet sportolni. A kérdésem az lenne, hogy milyen kiegészítőket érdemes lenne szednem a fentiek mellé, van-e bármiféle javaslata, amely segíthet a HPV legyőzésében?

Továbbá érdemes lenne-e egy újabb Deflagyn-Q kúrát elvégeznem? Válaszát előre is köszönöm! Kedves Laura!

A vírusos szemölcsök típusai és kezelésük. Sokféle vírusfertőzés okozhat különféle típusú szemölcsöt a bőrön, következzenek a leggyakoribbak! Uszodai szemölcs Az uszodai szemölcs általában mm nagyságú, félgömb alakú, fehéresen áttűnő elváltozás. Ha jobban megnézzük, közepe köldökszerűen behúzódik. A tetejét megnyitva, gömb alakú, vírusokból és szövettörmelékből álló masszát távolíthatunk el, szinte egyben.

Mindenképpen folytassa a 9 komponensű HPV elleni védőoltástl, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Szőnyi György! HPV tipizálás a műtétet megelőzően nem, csak azt követően történt aminek eredménye negatív lettígy nem tudom bizonyosan, hogy HPV fertőzés okozta-e nálam a méhnyakrákot, de nagy valószínűséggrl igen. Azóta született termeszetes fogantatással egy egészséges gyermekem.

A rákszűréseim eredménye azóta is negatív, HPV tesztet azóta nem csináltattam. Monogám kapcsolatban élek.

Vírusos szemölcs okai és kezelése | BENU Gyógyszertárak

Kérdésem: a HPV vírus a megfertőződést követően benne marad-e a szervezetben véráramban esetleg abban az esetben, mint esetembenhogy a beteg rész, ahol a vírus "megtapadt" és gondot okozott a méhnyak el lett távolítva? Tehát képes e újra fertőzni máshol a szervezetben, ahol pl. Köszönettel, Bettina 38 Kedves Bettina! A vírus a vérben nem kering, hanem a hámsejtekben bújuk meg. Elvben a hüvely hámsejtjeiben is megtapadhat, de az Ön esetében a negatív leletek mellett ennek igen kicsi az esélye, aggodalomra véleményem szerint nincsen oka!

Majdnem egy éve együtt vagyok a párommal aki nincs beoltva. Minden bizonnyal elkapta ő a betegséget, vagy mi a következő lépés? Szűrővizsgálat és ha negatív akkor oltás? Köszönöm segítségét.

elég a papilloma kezelésére

Ákos 28 Kedves Ákos! Amennyiben a szemölcsei jelenleg is megvannak, akkor esélyes, hogy a fertőzést átadta, így partnerét mindenképpen érdemes lenne megvizsgálni, HPV-re szűrni, majd beoltani HPV elleni 9 komponensű védőoltással!

Az év magánrendelője

Isoprinosine szedeset hogy ajánlja? Elég a papilloma kezelésére szépen válaszát Kedves Andi! Mindenképpen adassa be a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt 3 hónapig. Az Isoprinosint lehet használni, bár véleményem szerint eredményessége ilyen esetben nem átütő, ezért én nem szoktam javasolni.

  • Vincze Ildikó Létrehozva:
  • Féreglyukú fressnapf
  • A szemölcsök kellemetlenek, akár veszélyesek is lehetnek.
  • Modern gyógyszerek paraziták
  • Szűrővizsgálatok HPV Humán Papilloma Vírus fertőzés A nemi szerveken jelentkező humán papilloma vírus HPV  jelentőségét két alapvető tény adja: egyrészt ez napjaink leggyakoribb vírusos eredetű szexuális úton terjedő betegsége, másrészt bizonyos altípusai bizonyítottan szerepet játszanak a méhnyakrák kialakulásában, mely a nők egyik leggyakoribb daganata.

Oktoberi mehnyakrakszuresem negativ lett. Majustol abbahagytam egy fogamzasgatlo szedeset mert iszonyu migrenem volt tole. A verzes nem mult el es meg gyakoribv lett. Közüsüles utan is jelentkezett ezert szeptemberben ismet orvoshoz mentem. Polipot talalt ket napra ra mutettel eltavolitotta.

A szovettan szerint mehnyakrakot allapitottak meg kezdeti stadium. Mr nem mutatott ki terjeszkedest sem az ultrahang. Kerdesem : ilyenkor is ajanlott a hpv oltas? Kedves Henriett! Igen, a HPV elleni 9 komponens védőoltást ilyenkor is érdemes beadatnia! Szőnyi György Tisztelt Dr. Majdnem egy éve vagyok együtt a párommal, ő sincs beoltva. Kérdésem az lenne, hogy van rá esély, hogy nem fertőződött meg? Mi a következő lépés? HPV szűrés aztán pedig oltás? Segítségét előre is köszönöm.

Szőnyi György Tisztelt Doktor úr, az alábbi problémában szeretném kérni a tanácsát. A cervixben számos mm-es folyadéktartalmú képlet. Mikrobiológiai vizsgálat is történt, melynek eredménye: fakultatív patogén baktériumok tenyésztek ki, melyek gyulladásos jelek nélkül nem tekintendők kórokozónak, sarjadzó gomba nem tenyészett ki, a kenetben kevés lactobacillus flóra látható, fehérvérsejt nem látható.

Hpv szűrés még nem történt, ha jól olvastam, most hónapig nem is lehet egyelőre? Következő alkalommal CervicLife szűrésre szeretnék elmenni.

elég a papilloma kezelésére

Kérdésem, hogy mi a teendő és van -e ok aggodalomra. Kedves Hédi! Aggodalomra nincsen ok, mivel a fontos vizsgálatok kizártáka súlyos elváltozásokat. A kontroll vizsgálatra azonban mindenképpen menjen el a megbeszéltek szerint!

Önnél szültem Lili lányomat 13 évvel ezelőtt. Van mitől tartanunk? Válaszát előre is nagyon köszönöm!