Meghatározás

Gömbgátló

gömbgátló

Xi'an Parri Ellenőrző Technológiai Co. Hpv jelentése Sep 23, Mi a különbség az üreges tömítésű gömbcsap és az üreges zárószelep között? Megjelenés és szerkezet Az üreges tömítésű kapu szelepének szerkezete bonyolultabb, mint a gömbtömítésű gömbgátló szelepé.

Shrapnel - mi ez? Tüzérségi héj. Mi a különbség a buckshot és a shrapnel között?

Megjelenésétől kezdve az üreges tömítéssel ellátott kapu szelepe magasabb, gömbgátló az azonos átmérőjű gömbtömítésű gömbcsap, és az üreges tömítésű gömbcsap teljes hossza hosszabb, mint a csuklós tömítésű kapu szelepé. Teljesítmény Az üreges tömítésű földgömb szelepének tárcsa egy adott helyen maradhat a mozgásban, ha fojtótárcsává változtatják az áramlás szabályozásához, míg a csuklós tömítés kapu szelepe csak teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban használható.

Ezen túlmenően, mivel az orrtömítésű zárószelep csak akkor lehet teljesen nyitva és teljesen zárva, amikor teljesen nyitva van, a közeg áramlási ellenállása a testben majdnem 0.

Melyek az izzítási lépések az egyenes varrású acélcsövekhez? Dec 02, Kisméretű átmérőjű hegesztett csövek gyártásakor az API tanúsítóüzem kínai lágyításánál gömbgátló acélcsövet melegítik egy bizonyos hőmérsékletre, ezen a hőmérsékleten tartják, majd lassan lehűtik szobahőmérsékletre. A lágyításnak többféle típusa van, mint például a teljes hevítés, a gömb-gátló hevítés és a stresszoldó hevítés.

Az áramlási ellenállás szempontjából, amikor gömbgátló orrtömítésű zárószelep teljesen nyitva gömbgátló nyitva van, az áramlási ellenállás kicsi, az üreges tömítésű gömbszelep nagy áramlási ellenállással rendelkezik.

Az üreges tömítésű gömbcsap áramlási ellenállása szerese a gömbtömítő zárószelepének.

gömbgátló

Tömítés A Bellow Seal Globe szelepnek csak egy tömítő felülete van, a tárcsa gömbgátló akkor érinti a tömítőfelületet, ha teljesen zárva van, ezért a tömítőfelület kopása nagyon kicsi.

Az orrtömítésű kapuszelepet az ék két oldala tömíti, gömbgátló ék és az ülés tömítőfelületei mindig érintkeznek és egymáshoz dörzsölődnek, így a tömítőfelületek könnyen viselhetők.

gömbgátló

Telepítés és áramlási irány Az üreges zárószelep mindkét irányban azonos. A beépítéshez nincs szükség be- és kimeneti irányra, és a közeg mindkét irányban áramolhat.

Az orrtömítésű gömbszelep egyirányú áramlással rendelkezik, és szigorúan a szeleptesten lévő nyíl által jelzett irányba kell felszerelni. Parria működtetett szelepek, működtetők és tartozékaik teljes választékát kínálja. Ha bármilyen kérdése van, vagy kérdése van velük kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: sale xaparri.

  1. A teljes vastagság általában meghaladja a 20 mm-t, és a magasabb követelményekkel rendelkező golyóálló üveg teljes vastagsága elérheti az 50 mm-t is.
  2. A távoli jövőben, amikor egy nagysebességű összeszerelés-manipulátor megjelenik a tartályban, különféle célokra cserélhető fej-egységekkel ellátott, széttöredezett gerenda lövedékek moduláris felépítését lehet használni RF szám, NII SM.
  3. Gyors vastagbél méregtelenítés
  4. - Хорошенький! - крикнул помнила, что настороженный взгляд, но Мидж.
  5. Mi a különbség az üreges tömítésű gömbcsap és az üreges zárószelep között?