Gardaland - történelem

Nimfakertek jönnek, Vidámparkok Olaszországban. Olaszország. Phasanolandia és Zoosafari

Vidámparkok Olaszországban. A szórakozás a park papírtervén a fő színcsoportok szerint van számozva és csoportosítva: 16 piros "fantázia" ide tartozik a nimfakertek jönnek Express" városnézés és a "Panoráma túra" felvonó és más témájú "utazás" kocsikban, különféle hajókban és hajókban, repülőgépekben stb.

nimfakertek jönnek

A legkisebb gyerekek számára van egy érdekes és színes, Kingdom nevű terület, ahol mindenféle sertés, liba, tehén és más állat énekel és szórakoztat, vicces pózokban fagyasztva. Zöld "Aventura" jelöléssel - kaland olaszul: kényelmes utazások is.

Olaszország. Vidámparkok Olaszországban Gyerek látnivalók Olaszországban

A Tunga látványosságnál úszkálsz egy tortán, most jobbra és balra majombaba csapkod, Tarzan repül a feje fölött, Mowgli a fákban rejtőzik, vízilók és krokodilok bújnak ki a vízből, vad botok jelennek meg a bokrokból, íjból célozva rád. Az út végén megjelenik a szörnyű King Kong, amelyet a helyi őslakosok fogtak el. Van még egy "I Sorsari" látványosság - itt kell beszélnie a nimfakertek jönnek. Vízi vonzerő "Jungle Rapids" - ez az, amikor egy fánkkal hajózunk, amelynek padlója a vulkán mellett van, és maga a vulkán.

Általában - lovagolni és végtelenségig lovagolni - mindenhol nagy öröm és szinte azonos mennyiségű víz van Park extrém. A narancssárga színű 31— Nem olyan régen, Gardalandban, amely már jó ideje létezik ótamegnyílt egy új, nagysebességű, varázslatos "ride-show", amely 4D "filmtechnológiákat" használt - a "The Spectacular 4D Adventure". Ez egy sztereoszkópikus utazási vonzerő.

A lényeg az, hogy egy ismeretlen világ expedíciójának tagja, ahol például dinoszauruszok élnek. És - akkor mindenféle "movieworld" minden megállással. Már szemüveget viselve és lengő üléseknél balesetet szenved egy helikopterről, amikor az üveget ütögető dinoszaurusz visszaesik a szakadékba, majd egy hatalmas szúnyog megpróbálja megharapni az orrát.

Általában minden nagyon természetes, és örömmel sikoltozhat. Ezen kívül Olaszország egyik legnagyobb és legmodernebb víziparkja található. Ez az egyetlen park Olaszországban, ahol autóval vagy kerékpárral lehet utazni.

nimfakertek jönnek

Park nyitvatartása: március től szeptember ig, 00; július-augusztusban 00 között; A park Halloween és karácsonykor is nyitva van. Park címe: Loc. Ronchi - Castelnuovo del Garda VR. Vidámpark "Mirabilandia" Rimini és Ravenna között, 40 km-re Riminitől.

A park területe több mint ezer négyzetméter, nimfakertek jönnek Európa egyik legnagyobb parkjának tekintik. Itt több mint 40 látnivalót talál, köztük a hullámvasút, és Olaszországban hullámvasútnak hívom őket. A park legújabb újdonságai a Maya és a Catapult túrák, amelyekre csak a merészelők mernek kipróbálni magukat.

A kereslet a kaszkadőrökkel az autókban és a balett jégen, valamint a lézeres show-k és a tűzijátékok nagyon igényes A legfrissebb hírek a parkban a Maya látványosság, amelyet csak a merészelők mernek kipróbálni.

Ezt a parkot méltán tekintik Olaszország egyik legnépszerűbbnek. A parkban 16 bár és étterem található.

nimfakertek jönnek

Nyitva tartás: a park március től nyitva tart, október ig ig, júliusban és augusztusban -ig. Mirabilandia - Ravenna. Rimininek van egy másik népszerű parkja "Fiabilandia" Zöld növényzet veszi körül, és nincs építészeti akadálya.

Itt találhatók az amerikai vadnyugat falvai és a kalóz galéria. Azok, akik szeretnék, meglátogathatják a Pinocchio - Buratino mesét, aki, mint mindenki tudja, Olaszországban él.

Itt van az Álom-tó és a Merlin nimfakertek jönnek kastélya emelkedik. Itt repülhet, mint a Superman, egy hernyóval almán keresztül mászik, átjárhat az Exotárium kicsi dzsungelén, megnézheti a Babamúzeumot, és áthaladhat a Keleti Labirintuson.

nimfakertek jönnek

Amikor kint melegszik, úszhat a Béka-tengerben, és nimfakertek jönnek a pálmafák és a baobabfák árnyékában. Este a Mississippi gőzhajó fedélzetén gyönyörű kilátás nyílik a táncoló szökőkutakra a vízen.

Vidámparkok Olaszországban. Olaszország. Phasanolandia és Zoosafari

Ne felejtsük el a Kakkadisko gyermekek diszkóját, ahol felnőttek nem engedélyezettek. Ezen kívül a parkban sok olyan hely található, ahol snack vagy jó étkezés lehetséges. Nyitva tartás: A park áprilistól novemberig és között, nyári hónapokban és között nyitva tart. Park címe: Via Cardano, 15, Rivazzurra di Rimini. Riccione-ben, 90 ezer négyzetméter alapterületen található. Híres "Aquafan"egy park számos vízi látnivalóval, valamint diszkókkal este és éjszaka.

Olaszország. Vidámparkok Olaszországban Gyerek látnivalók Olaszországban

A park öt fűtött medencével rendelkezik, amelyek egyikét "Miniatűr óceánnak" hívják, 2. Számos vízicsúszda beleértve az izgalomkeresõket islátnivalók, csúszdák gyermekek számára, mesterséges strand, szoláriumok. Azok, akik szeretnék, részt vehetnek búvárkodási kurzusokon.

Van még egy szolárium és hidromasszázs medencék, valamint piknik helyek, éttermek, gyorsétterem és bár.

Az Önök szolgálatában - mesterséges strand strandröplabdal, kosárlabda, futball, görkorcsolya lovagolhat. Nyáron éjszakai diszkó működik a parkban.

nimfakertek jönnek

Nyitva tartás: Június 1-jétől szeptember ig és között, júliusban és augusztusban éjszakai diszkó nyitva tart a víziparkban és között. Útmutatások: Riminiből taxival is szállhat. A parkban fűtött medencék, csúszdák, pinworms kép, jet-ski, szörfözés, katamaránok, medence és játékszerek gyerekeknek, miniklub babysitterekkel vannak.

Vidámparkok Olaszországban. Olaszország. Phasanolandia és Zoosafari

Itt mehet testépítéshez, aerobikhoz, víztornához. Vannak élelmiszer-üzletek, saját strand és szolárium. Tematikus rendezvényeket, zenét és versenyeket esténként tartanak.