BeamZ 150w stroboszkóp fénycső, villanócső (145mm)

Stroboszkóp hossza

Kategória: Egyéb A stroboszkóp mód rendkívül népszerűvé vált az utóbbi időben a rendőrségi zseblámpákban, ennek megvannak az előnyei, viszont a hátrányai is. Megjegyzés: Az amerikai Police Magazine engedélyével fordítva és közzétéve! Írta: Edward M. Santos — oktató-tréner, a gyenge fényviszonyok közötti harcászat specialistája A gyenge fényviszonyok közötti harcászatot oktatom országszerte, és az utóbbi időben észrevettem, hogy egyre több tanítványom rendelkezik stroboszkóp képes elemlámpával.

LED-ek hálózati feszültséghez beépített meghajtóval: Stroboszkóp áramkör Nem mondanám, hogy a rendszer összetett, inkább egyszerű. De nincs galvánfeszültség-leválasztása, ami azt jelenti, hogy működés közben nem szabad megérinteni az áramkör egyetlen elemét sem, és különösen óvatosnak kell lennie az összeszerelés során.

Vizuálisan az áramkör 12 V-os tápegységre, impulzusgenerátorra, egyenirányítóra és LED-ek sorára osztható.

Borostyánsárga LED stroboszkóp szélvédő mögé 12V - BrillBazár

Strobe működés Az NE mikrokapcsolaton rövid impulzusgenerátor van összeállítva. Az impulzusok közötti idő az R3 változó ellenállás gombjának forgatásával változtatható. Ennek a generátornak a kimenetéhez terepi tranzisztor kapcsoló van csatlakoztatva, amely V feszültséget kapcsol át egymással párhuzamosan összekapcsolt LED mátrixok tápellátási áramkörében.

A LED mátrixok táplálva vannak egyenáramamelyet diódahíd javít ki.

Stroboszkóp hatás a LEDeknél

Erre azért van szükség, hogy az áramkört csak állandó feszültség mellett működő terepi tranzisztorral tudjuk kapcsolni. A stroboszkóp összeszerelése A stroboszkóp a kábelcsatornából egy házba van szerelve. A LED-ek a széles oldalra vannak csavarva, nincsenek hűtőbordák.

  • Hpv kezelés és megelőzés
  • Hogyan használjuk a stroboszkóp módot? - Elemlámpa blog
  • Stroboszkóp gyújtáshoz - maniactattoo.hu - online elektronikai magazin és fórum
  • Bélparaziták homeopátiás kezelése

Az oldalfalakat ugyanabból a kábelcsatornából vágják és ragasztóval ragasztják. Fent egy változó ellenállást hoznak ki a villogás frekvenciájának beállításához. Áramköri blokkok a tokban: Figyelem A LED-ek nagyon erősek és károsíthatják a szemedet, ezért munka közben rájuk nézni nem ajánlott.

icd 10 papilloma jobb alsó fedél

A stroboszkóp villanása különösen veszélyes, mivel a szem sötétben ellazul, és a fényes impulzus közvetlenül a retinába hatol. Ne felejtsük el, hogy az egész áramkör alatt van hálózati feszültség életveszélyes.

humán papillomavírus hpv vakcina

A munka eredménye Sajnos a sztroboszkóp munkáját nem lehet fényképeken vagy videón keresztül közvetíteni. Mivel egy videokamera is nagyon rosszul vesz fel egy rövid impulzust, és ennek eredményeként egyszerűen kigyullad. De magamtól azt mondhatom, hogy a stroboszkóp kiválónak bizonyult, a villanások rövidek és nagyon erősek. Nagyon lenyűgözően néz ki, általában minden úgy van, ahogy kellene.

wartox krém a talpi szemölcsökből

A karburátoros autók tulajdonosai saját kezűleg ismerik a gyújtásbeállítás nehézségeit. Ez általában fül által történik, ami nem túl kényelmes. Stroboszkóp használatával ez a folyamat megkönnyíthető. Az ipari eszközök azonban meglehetősen drágák, ezért sokan saját kezűleg gyártanak strobot a gyújtáshoz.

Kapcsolódó termékek

Az ipari modellek hátrányai Az ipari eszközöknek gyakran vannak bizonyos hátrányai, amelyek miatt az eszköz hasznossága erősen megkérdőjelezhető. Először is, az ár számukra meglehetősen jelentős lehet. Például modern digitális modellek rubelbe kerül egy autórajongónak.

Genitális herpesz papilloma funkcionálisabb modellek ára tól kezdődik. A fejlett villogó fények ára körülbelül rubel.

Termékleírás

Mondanom sem kell, hogy egy autóból készített kézzel készített stroboszkóp rubelbe kerül egy autórajongónak. Gyakran a gyári eszközökben a gyártó különösen drága gázkisüléses lámpát használ. A lámpának van egy bizonyos forrása, és egy idő után ki kell cserélni.

Ez pedig önmagában egyenértékű egy új gyári eszköz megvásárlásával. Miért érdemes stroboszkópot készíteni saját kezűleg?

  • A condyloma oldat eltávolítása
  • maniactattoo.hu, mindent a ledvilágításról!
  • BeamZ w stroboszkóp fénycső, villanócső (mm) – MK Audio & Light
  • Jóindulatú rák az arcon

A gyári és stroboszkóp hossza eszközök hátrányai arra ösztönzik az autó rajongóját, hogy önállóan gyártsa ezt a készüléket. Ezenkívül sokkal olcsóbb ezt a berendezést LED-ekkel felszerelni egy drága lámpa helyett.

A közönséges lézermutató vagy elemlámpa alkalmas diódák vagy donorok forrására. A többi részlet is egy fillérbe kerül. Nincs szükség speciális eszközökre. A stroboszkóp gyártási folyamatának költségvetése legfeljebb rubel lesz.

Stroboszkóp-hatás oka LEDeknél:

Hogyan készítsünk stroboszkópot saját kezűleg? Hatalmas számú séma és lehetőség áll rendelkezésre a gyártáshoz. Ennek ellenére a modul létrehozására szolgáló összes projekt hasonló. Lássuk, mit kell építenie. Szükségünk stroboszkóp hossza egy egyszerű KT tranzisztorra.

Stroboszkóp-hatás:

Könnyen megtalálható egy régi szovjet kagylóban. A megnevezés kissé eltérhet, de ez nem számít. Kis ellenállások is megtalálhatók ott. Ehhez jobb a legolcsóbbat Kínából vásárolni. Ezenkívül fel kell töltenie egy 16 V-os kondenzátort bármilyen alacsony frekvenciájú diódával, egy kis 12 A-es relével, vezetékekkel, krokodilokkal, egy árnyékolt stroboszkóp hossza, amelynek hossza 0,5 m, valamint egy kis darab rézhuzallal. Összeszedjük az eszközt A rendszer kicsi, de elhelyezheti ugyanabban a kínai lámpában.

Tehát a zseblámpa hátulján lévő lyukon keresztül célszerű vezetéket vezetni a készülék táplálásához. Jobb a krokodilok forrasztása a huzalok végén.

Bejegyzés navigáció

Az oldalfalon lyukat kell készíteni, ha a kínaiak még nem tették meg. Árnyékolt vezetéket vezetnek át ezen a lyukon. A szemközti végén szigetelni kell a fonatot, és forrasztani kell ugyanazt a rézdrótdarabot a huzal fővezetékéhez.

dysbiosis gyógyulási idő

Ez lesz az érzékelő. Az eszköz diagramja és működési elve Miután áramot vezetett a tápvezetéken keresztül, a kondenzátor nagyon gyorsan feltöltődik az ellenálláson keresztül.

Egy bizonyos töltési küszöb elérésekor a feszültség az ellenálláson át a tranzisztor nyitó érintkezőjéig áramlik.

hogyan lehet eltávolítani a parazitákat az emberi testből

A váltó itt kiold. A relé zárásakor létrehoz egy tirisztor, LED és kondenzátor áramkört. Ezután az osztón keresztül az impulzus a tirisztor vezérlő kimenetére kerül.

Stroboszkóp kapcsolási rajz

Ekkor kinyílik a tirisztor, és a kondenzátor led-ekbe kerül. Ennek eredményeként a kézzel készített stroboszkóp fényesen villog. Ellenálláson és tirisztoron keresztül a tranzisztor bázis csatlakozója csatlakozik a közös vezetékhez. Ez bezárja a tranzisztort és kikapcsolja a relét.

  1. Úgy hogy a monostabil ideje nulla lenne, vagy is nem villanna a Led.
  2. Mert a szemészorvos is megmondta

A LED-ek világítási ideje megnő, mivel az stroboszkóp hossza nem szakad meg azonnal. De a kapcsolat megszakad, és a tirisztor feszültségmentes lesz.