Legális varázsgomba a láthatáron - Drogriporter

Varázsgombák. A varázsgomba a legbiztonságosabb drog

Tartalom

  Origo A benne található vegyületek megváltoztatják az agyi összeköttetéseket, és így az agy működését.

  varázsgombák krém kenőcs a nemi szemölcsök számára

  A varázsgombák Psilocybe fajok fő pszichoaktív hatóanyaga, a pszilocibin nevű alkaloid új kapcsolatokat hoz létre a korábban nem kapcsolódó agyterületek között, és ideiglenesen megváltoztatja az agy egész szerveződési struktúráját, írják olasz és brit kutatók a Journal of the Royal Varázsgombák Interface című, szabad hozzáférésű folyóirat legújabb számában.

  Valószínűleg ezek az új kapcsolatok teszik lehetővé, hogy a felhasználók rendkívüli dolgokat tapasztaljanak, például lássák a hangokat vagy hallják a színeket.

  varázsgombák szájüregi rákos könyvek

  Feltehetőleg ezek felelősek a varázsgombák bizonyos antidepresszáns hatásaiért is. Varázsgomba Psilocybe pelliculosa Forrás: Origo Amikor a kutatók funkcionális mágneses varázsgombák képalkotással fMRI összehasonlították azon önkéntesek agyát, akik intravénásan 2 milligramm pszilocibint kaptak, azokéval akiknek hatástalan placebót varázsgombák, láthatóvá tudták tenni, hogyan változtatja meg a szer az információáramlást az agyban.

  Az agyi aktivitás rendszerint meghatározott ideghálózatokon belül zajlik. A pszilocibint kapott önkénteseknél azonban az agyon keresztül zajló idegi forgalom sokkal szeszélyesebbnek bizonyult, mintha kiszabadult volna a normális keretek közül.

  varázsgombák mutált vastagbélrák

  Amikor azonban a kutatók közelebbről megvizsgálták az agyműködést, kiderült, hogy a bedrogozott önkéntesek agyán átívelő aktivitásszikrák nem is annyira kaotikusak, mint elsőre tűntek. E helyett az aktivitás elkülönülő mintákat vagy ciklusokat formált.

  varázsgombák gyógyszerek a genitális szemölcsök kezelésére

  A pszilocibin nem távolítja el ezeket a sztrádákat, hanem egyszerűen újakat épít. Így változtatja meg az agyi összeköttetéseket a pszilocibinForrás: Journal of the Royal Society Interface Ezek az új összeköttetések lehetővé teszik, hogy az agynak azon részei is kommunikáljanak egymással, amelyek általában nem teszik ezt.

  varázsgombák férgek laposak az emberben

  varázsgombák Így fordulhat elő, hogy például a varázsgomba hatása varázsgombák álló emberek hallják a színeket, mert átmenetileg összekapcsolódik a látás- és a hallásközpont.

  Természetesen nem szabad elfeledkezni arról, hogy a pszilocibin erős és függőséget okozó, tiltott kábítószer, amelynek kipróbálását semmilyen különleges élmény kedvéért nem ajánljuk. Az új kutatások azonban segíthetnek abban, hogy az orvosok a gyógyászat szolgálatába állítsák a hallucinogén szereket, például a varázsgombát és az LSD-t. Kísérleteztek már ezekkel a depresszió kezelésekorde az elképzelések szerint a pszichiátriai betegségeken túlmenően varázsgombák pszilocibin a végstádiumú rákos betegek szorongásait is varázsgombák.

  varázsgombák papilloma bőr