Mit tehetünk?

Emlőrák románia

Egyedül a mammográfiára támaszkodva potenciálisan elvéthető a rák felismerése sűrű mellszövetben.

emlőrák románia

A sűrű mellszövet és a rákos szövet egyaránt fehéren jelenik meg a mammogrammon, ami néha megnehezíti az emlőrák nagy megbízhatósággal történő azonosítását. Kényelmes szűrési lehetőség sűrű emlőszövettel rendelkező nők kezelésére.

emlőrák románia

Az Invenia ABUS és a mammográfia kombinációja jelentősen javíthatja az emlőrák kimutatását — csupán a mammográfiával összehasonlítva. Az Invenia ABUS 3D ultrahang technológiát használ a sűrű mellszövettel rendelkező nők esetén a kényelmes és gyors képalkotására.

EGÉSZSÉG KLINIKA: Emlőrák - Aranka története

Invenia ABUS A gyors és határozott ultrahangos emlőszűréshez Az Invenia ABUS automatikus, térfogati 3D ultrahangos letapogatást kínál, amely magában foglalja a kép optimalizálását a pontos és reprodukálható képhez, amelyet az orvos hatékonyan értékelhet. Szűrés és diagnosztika Innovatív emlőrák szűrés sűrű mellszövettel rendelkező nők számára Normál mammográfia esetén a sűrű mellszövettel rendelkező nők esetében az emlőrák elváltozások több mint egyharmada nem észlelhető.

Az ultrahang készülék felhasználóbarát, és nagy kényelmet biztosít a páciens és a kezelő számára egyaránt.

emlőrák románia

Erős képalkotó szerkezet A képalkotó szerkezet kivételes teljesítményt és azonnali eredményeket kínál az emlő képalkotásakor, a hardverről szoftver-alapú feldolgozásra történő váltással. Intelligens képalkotási algoritmusok Fejlett algoritmusok automatikus képoptimalizálással kivételes képminőséget és reprodukálható képeket biztosítanak. Az algoritmusok magukban foglalják a szövetek kiegyenlítését, a mellbimbó árnyékának kompenzálását, az emlő határvonalának észlelését és a mellkas falának felismerését.

emlőrák románia

Ezeket az algoritmusokat úgy tervezték, emlőrák románia minimalizálják a melléktermékek megjelenését. A grafikus felhasználói felület ergonómiailag optimalizált.

Bár ez a típusú megbetegedés jó eséllyel gyógyítható, ha időben felfedezik, sajnos a szakemberek tapasztalatai szerint az érintett nők nagy többsége későn jelentkezik a vizsgálatokra, kezelésre.

Egyszerűen érintse meg a kiemelt szimbólumokat, hogy intuitív módon mozoghasson az emlő ultrahangban. Anatómiai alakú vizsgálófej A nagyfrekvenciás fordított görbe alakú ultrahang vizsgálófej, kiemelkedő képminőséget biztosít az optimális mellfedettséggel, állandó kompreszió és a páciens kényelme mellett.

Ez az ultrahang vizsgálófej a női anatómiájához igazított speciális vizsgálófejek új generációjának része.

52008DC0882

Ez a funkció lehetővé tesz három különböző kompressziós szint kiválasztását, ezáltal a vizsgálatok kényelmesebbek mind a páciensek, mind pedig a kezelők számára. Hatékony elemzés és orvosi eredmények a mell ultrahangban A létrehozott képeket el lehet küldeni egy munkaállomásra gyors diagnosztizálás és közvetlen archiválás céljából például egy PACS, vagy egy külső memória meghajtóhoz.

emlőrák románia

Az értékelés és a jelentéskészítés 3 percen belül lehetséges 1 — óriási időmegtakarítást jelent az orvosok számára, különösen a hagyományos ultrahanggal összehasonlítva az emlőszonográfiában. Megadhatjuk a lehetőséget arra, hogy más felhasználók ötleteit és tapasztalatait is megismerje, amelyek segítenek létesítményében növelni az ABUS adta jövedelem forrását, kiemelkedni a piacon és klinikai hatást gyakorolni.

Segítünk abban is, hogy az ultrahangos orvosi és diagnosztikai fejlesztések élvonalában maradjon, és tájékoztatjuk Önt az innovatív termék- emlőrák románia szoftverfrissítésekről.

emlőrák románia

A tagság előnyei.