A méregtelenítés története

Méregtelenítő nedvek, méregtelenítő talptapasz

Mai béltiszíttás

Leírás Új továbbfejlesztett változat. Garantált a már megszokott minőség!

vastagbélrákos fiatal betegek

A tapaszt már nem kell Önnek 2 darabból összeraknia, most úgy működik mint egy óriás sebtapasz így könnyebben használható! A természetgyógyászok szerint legegyszerűbben a talpunkon elhelyezkedő reflex zónákon keresztül szűrhetjük ki testünkből a nyirokrendszerben keringő, illetve a lerakódott méreganyagokat, hiszen a keleti egészségszemlélet szerint minden szervünk stimulálható és gyógyítható a talpon lévő reflexpontokon keresztül.

Ajánlott termékek

Méregtelenítő nedvek Chi tapasz a tapasztalatok alapján ezekre a pontokra hat jótékonyan, és intenzív méregtelenítésével segíti a szervezet egyensúlyát. Segítségével kényelmesen, biztonságosan tisztíthatjuk meg szervezetünket a benne felgyülemlett káros anyagoktól.

Folyamatos a hatása, hiszen azt órán keresztül fejti ki, ezért nem terheli túl a szervezetet. Felhasználási javaslat: Méregtelenítésre öt egymást követő napon, mindkét lábon.

Lefekvés előtt alaposan tisztítsuk meg a lábunkat és ragasszuk fel a tapaszokat mindkét talpunkra. Elhelyezés a dobozon lévő képek alapján.

nőgyógyászati ​​eredetű hashártyarák

Ha öt nap után az utolsó nap reggelén a tapasz még mindig teljesen átitatódott és barnás színű, nyálkás állagú, ajánlatos folytatni a használatát, vagy rövid időn belül megismételni. Ha egyéb problémákra használja a tapaszt, a mellékelt ábra mutatja a felhasználási méregtelenítő nedvek, a kúra hossza egyénenként változó, igény szerint.

Összetevők: Turmaline Pyroelectricity mineral or Aschentrekers féldrágakõ 1. FIR Ismert tulajdonságai, hogy segíti a keringést, csökkenti a stresszt, frissíti a gondolkozást és javítja az immunrendszert.

Elősegíti a szervezet természetes gyógyító képességét.

A szakértő válaszol: ezeket fogyaszd, ha méregteleníteni akarsz - maniactattoo.hu

A turmaline általános összetevője a tapaszoknak, mivel serkenti a talp reflexpontjait, így hasonló a hatása, mint a talp reflexmasszásnak. A bambusz ecetet először Japánban fedezték fel, és hosszú évszázadok tapasztalata mutatja, hogy méregtelenítő hatása és negatív ion tartalma nagyon magas.

Kapcsolódó termékek

Hosszú időn keresztüli felhasználás alapján felfedezték a pyroligneus sav méreganyag megkötő hatását és fizikoterápiás felhasználását kisebb fájdalmak csillapítására és duzzanatok csökkentésére.

Az egyes fák faecetei alkalmasak arra, hogy összegyűjtsék a bőrön keresztül a méreganyagokat. Ismertebb fafajták Sakura, tölgy és bükk. Paeoniae Rubrae Radix vörös pünkösdi rózsa gyökérAchyranthis Radix sárkánycsont cserje gyökérSiberian Ginseng Szibériai Ginseng : Béta-glükán és poliszacharidok melyek a gyökerekben és a ginseng-ben vannak, nagyon erősen és pozitívan hatnak az immunrendszerre.

Az egyéb alkotó elemek elősegítik a fő összetevők összehangolt, még jobb hatását.

hpv impfung módon 40 év