A vastagbélrák kezelése szakaszonként

Vastagbélrákos táska

Tartalom

  Tudjon meg többet Mint az már többször bebizonyosodott, hogy az Okinawa-ban élő idős emberek a legegészségesebb és leghosszabb ideig élő emberek a világon.

  E tanulmány alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a szója az egyik fő oka annak, amiért az okinawi népesség körében ilyen rendkívül alacsony a hormonfüggő rákos megbetegedések előfordulásának kockázata, beleértve a mell- prosztata- petefészek- és vastagbélrákot is.

  annál jobb a papillómák eltávolítása

  Szója és vastagbélrákos táska rák — miről szólnak a tanulmányok? Ezzel ellentétben a Kaliforniai Rákmegelőző Intézmény egy saját pajzsmirigyrákról szóló tanulmányában kifejtettehogy azok, akik a legtöbb fitoösztrogéneket fogyasztják a szójával, a teljes kiőrlésű gabonafélékkel, diófélékkel és különféle magvakkal tarkított étrendjükből, a pajzsmirigyrák előfordulásának mértéke sokkal alacsonyabb.

  Igazság szerint, hogy ha sok szóját fogunk fogyasztani, de az étrendünkből továbbra is hiányozni fog a jód, a pajzsmirigy ebben az esetben is megduzzadhat, mely által csökken a tevékenysége, amely szintén növelheti a pajzsmirigyrák kialakulásának kockázatát.

  statisztikák a nemi szemölcsökről

  De erre a helyes válasz nem abban rejlik, hogy ezentúl kerülni kell a szóját, hiszen a szójafogyasztás semmi pajzsmiriggyel kapcsolatos problémát nem okoz, ha odafigyelünk a kellő jódbevitelre. Sid Baumel volt az orvos kutatók között az első, aki megtámadta a szóját, mint csodákkal bíró élelmiszer és vitatja azt az érvet, hogy ha minél több szóját fogyasztunk, annál jobb lesz.

  papillómák intim helyeken mit kell tenni

  De amikor meglátta Kayla Vastagbélrákos táska fentebb említett könyvét, egyenesen sokkolva volt. Ez a beszámoló több, mint kutatási tanulmányt elemzett, melyben több mint hozzájáruló és szakmai kritikus vet részt. És ez biztató.

  incidencia hpv oropharyngealis rák

  A szójából készült étrendkiegészítők azonban egy másik történet. A szójatabletták és porok tartalmazhatnak izofalvonokat, mely messze meghaladja azt a mennyiséget, mely normál étrenddel a szervezetbe juttatható. Habár nem volt bizonyított, hogy az izoflavonok fogyasztása negatív hatással lenne az emberekre, nincs bizonyíték arra, hogy ilyen nagy dózisban mennyire biztonságos és jobb lenne elkerülni őket legalább addig, míg további információk nem válnak ismertté.

  gardasil impfung bei jungen